Zoek jij een tattoo shop Rotterdam om jouw lang van gedroomde tatoeage te laten zetten? Wil jij graag een bloem, ster of mooie abstracte vorm laten tatoeëren? Bij een Tattoo shop kan dit allemaal gerealiseerd worden!

Verschillende tattoo stijlen

Als je een tattoo wil laten zetten kun je kiezen voor verschillende stijlen, zoals een realistische tatoeage, new school of old school. Voorbeelden van old school zijn: bloemen, sterren en pijltjes. Een new school tattoo is vaak kleurrijker en stoerder dan een old school tattoo. Een realistische tattoo is eigenlijk een fotografische weergave van het ontwerp op de huid. Het kan dan gaan om een portret tatoeage, maar ook een mooie landschapstattoo of een animal tattoo.

Tatoeages zijn er in verschillende soorten en maten, klein of groot. Zoek je een kleine tattoo voor op je pols, enkel of nek? Of wil je juist een grote tattoo laten zetten op je rug, borst of benen? Alles is mogelijk!

Kies een goede tattoo shop Rotterdam

Als je een tattoo shop wil bezoeken is het natuurlijk belangrijk dat je kiest voor een goede en betrouwbare shop. Een tattoo kan namelijk pijnlijk zijn, dus het is belangrijk dat de tatoeage op een hygiënische en veilige manier gezet wordt.

Ga bijvoorbeeld na of de shop schoon is, of de naalden vers gesteriliseerd zijn en of er sprake is van een goede hygiëne. Het goed voorbereiden op het laten zetten van een tatoeage kan jou ook helpen het minder pijnlijk te maken, denk hierbij aan goed eten en slapen voorafgaand aan de sessie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *